(VIDEO) Cavcaliuc „își asumă” gestul colegilor săi de partid, care l-au stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sîngerei

Autor: , in Actualitate / Politic / 7 aprilie, 2021, 08:15

Gheorghe Cavcaliuc, fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției, în prezent lider al Partidului PACE, a susține că își asumă gestul colegilor săi de partid, care l-au stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru.

În cadrul unei intervenții la postul TV 8, Cavcaliuc a declarat că gestul huliganic al colegilor săi „este o decizie asumată a partidului și toți funcționarii din țara asta care s-au vaccinat înaintea medicilor au făcut abuz de funcțiile lor, vor fi vopsiți cu verde de briliant de membrii partidului PACE ca oamenii să-i cunoască că ei sunt niște trădător”.

„Noi am urmărit în ultima perioadă de timp că funcționarii fac abuz de funcția înaltă pe care o dețin și se vaccinează cu vaccinul care este destinat medicilor doar își să salveze viața lor. Eu consider mai scumpă viața medicilor. Noi am decis ca un apel și un protest din numele poporului și al medicilor în privința acestor funcționari care își permit să se vaccineze înainte. Domnul Tutunaru, ca vicepreședinte al raionului Sângerei, care este din partea PPDA, a făcut și el acest abuz în serviciu, s-a vaccinat pe ascuns, făcând uz de funcția pe care o are în detrimentul medicilor. De aceea, colegii mei din PACE, astăzi, l-au vopsit cu verde de briliant. Este ca un protest din partea medicilor și au marcat această persoană care s-a vaccinat înaintea lor”, a declarat Cavcaliuc.

Colegii lui Cavcaliuc din Sîngerei l-au stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru. Aceștia susțin că acesta ar fi fost un semn de protest față de acțiunile lui Tutunaru, care s-a vaccinat „făcând uz de funcția pe care o are, în detrimentul medicilor”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X