Foto: alegeri.md

Deputatul Partidului Democrat (PDM), Dumitru Diacov, s-a tratat de COVID-19. Acesta a fost internat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Parlamentarul a oferit detalii în cadrul unei emisiuni de la TV8 despre perioada perioada de tratament, accentuând că în salon a stat împreună cu oamenii de rând.

Fiind întrebat despre salonul în care a fost internat, Diacov a replicat:„Eu dacă am stat în salon special? Ce înseamnă asta? Întrebați pe cei de la Spitalul Republican”.

Deși a spus că a fost spitalizat într-un salon „cu oamenii de rând”, deputatul a precizat că împreună cu el mai era și soția acestuia.

La fiecare etaj sunt câte două-trei saloane în care sunt mai puține paturi. Acolo am stat. Erau trei paturi în salon. Soția mea s-a îmbolnăvit și s-a dus prima, apoi eu am așteptat vreo trei zile că salonul era ocupat. S-a eliberat un loc și am mers eu. Astfel, eram eu, soția mea și încă o persoană”, a precizat Diacov.

La întrebarea dacă nu „e un pic privilegiat”, deputatul democrat a negat: „Doamne ferește. A plecat un pacient, am venit eu, apoi am plecat eu și a venit altcineva”.

Am stat la Spitalul Republican cu oamenii de rând. Eu puteam să stau bine-mersi la Spitalul Cancelariei de Stat cu lux”,a conchis Diacov.

Amintim că, la data de 10 martie, Diacov a anunțat că este infectat cu COVID-19 și așteaptă eliberarea unui pat în spital.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here