Foto: newsmaker.md/

„La propria sa conferință, a devenit victima propriilor alunecări de limbă”, este reacția deputatei Platforma DA, Arina Spătaru, după ce fostul șef adjunct al Poliției moldovene, Gheorghe Cavcaliuc, actual lider al Partidului PACE, i-a solicitat procurorului general Alexandr Stoianoglo s-o lipsească de imunitate parlamentară.

Ascult faimosul exemplu de așa-numitele alunecări freudiene în discursul ciocănitor a lui Cavcaliuc și constat faptul că astăzi, la propria sa conferință, a devenit victima propriilor alunecări de limbă. Întâi a menționat Alina, apoi Galina, apoi Irina și la urmă Arina; aceste ferestre, care au apărut în subconștientul paceFascISTului Cavcaliuc, spun ceea ce nu intenționa să spună, dar vedeți că secretele reprimate în subconștientul sculei lui Plahotniuc azi au fost descoperite”, a comentat Cavcaliuc.

De asemenea, Spătaru a mai spus că „tot ce a ascuns subconștientul său (n.r: Cavcaliuc), în perioada 2014-2019, ani de slujbă în favoarea grupărilor criminale din R. Moldova, a ieșit astăzi la suprafață. Și aici nu este vorba doar despre modul de viață amoral. Ci și despre: Dosare la comandă; Relații din tinerețe și de familie cu procurorii; Deținuți politici; Trafic de influență; Exces de putere; Percheziții; Telefoane ascultate; Gaze lacrimogene; Abuz de putere”.

Astăzi, la fel ca și pe vremuri, a ieșit cu probe desenate pe genunchi, care de fapt l-au prezentat așa cum este el.
Și pentru a-i corecta mâzgâliturile profesionale, declar următoarele:
1. Nu cunosc cine-i procurorul din Sîngerei, nu am relații cu el, nici de familie, nici din tinerețe;
2. Liceul meu din Bălți, pe care l-am absolvit este Mihai Eminescu și Alecu Russo este Universitatea de Stat din Bălți, la care am finalizat studiile de master în 2018 (Facultatea de Economie);
3. Președintele OT Bălți a Platformei DA este colegul meu, Valeriu Tăbîrță;
4. Demersul meu oficial către Procurorul General, pe care l-am făcut ieri dimineață și care este plasat pe site-ul meu arinaspataru.md , este unicul instrument prin care am comunicat cu instituția Procuraturii în vederea elucidării tuturor faptelor care au dus la traumele colegului meu, Tudor Tutunaru;
5. Renumita postare, scrisă la 15:16, a fost bazată pe informația publică și faptul că i-am menționat pe Balan și Straciuc demonstrează că îi cunosc din mai multe plângeri pe care le-am primit de la locutorii orașelor Bălți și Sîngerei pe acțiunile lor, cel puțin imorale;
6. Videoul, cu care așa de mult triumfa Cavcaliuc și paceFASCIȘTII lui pe data de 6 aprilie seara, demonstrează cu lux de amănunte că cei care l-au atacat pe colegul meu, Tudor Tutunaru, i-au provocat INTENȚIONAT vătămare corporală și era evident că procurorii trebuie să vină după ei ca să clarifice toate circumstanțele.
Doar un lucru m-a supărat în parapraxisul lui Cavcaliuc: nu mi-a dedicat o poezie. Poate, în cazul dat, era mai reușită
”, a conchis deputata Arina Spătaru.

Fostul șef adjunct al Poliției moldovene, Gheorghe Cavcaliuc, actual lider al Partidului PACE, i-a solicitat procurorului general Alexandr Stoianoglo s-o lipsească de imunitate parlamentară pe deputatat Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru.

Cavcaliuc o acuză pe Spătaru de implicare în reținerea liderului PACE din raionul Sîngerei, Tudor Balan, care l-a stropit pe vicepreședintele consiliului raional Tudor Tutunaru cu iod. El susține că Spătaru s-ar fi folosit de influența pe care o are pentru a convinge Procuratura Sîngerei să-l rețină pe colegul său.

„Îi cer procurorului general să meargă în Parlament pentru a cere lipsirea de imunitate a deputatei Arina Spătaru, care să fie reținută și percheziționată pentru exces de putere, abuz de putere și trafic de influență”, a solicitat Cavcaliuc.

El a mai cerut ca Arinei Spătaru să-i fie ridicat și telefonul mobil, întrucât acolo ar putea fi „găsite probe” în susținerea acuzațiilor sale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here