Oficial: Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, candidat la realegerea sa

Autor: , in Sport / 10 aprilie, 2021, 15:13

Actualul preşedinte al clubului de fotbal Real Madrid, omul de afaceri spaniol Florentino Perez, a oficializat, vineri, candidatura la propria realegere, validată de comitetul electoral al clubului madrilen, informează AFP, citată de Agerpres.

Conform deciziei comitetului electoral, „candidatura prezentată de domnul Florentino Perez Rodriguez este validă”, a informat Real Madrid într-un comunicat difuzat vineri după-amiază, în ajunul „El Clasico” din la La Liga cu FC Barcelona.

Candidatura preşedintelui actual al clubului madrilen este deocamdată singura făcută public începând cu data de 2 aprilie, data deschiderii oficiale a depunerii candidaturilor.

Eventualii aspiranţi la fotoliul prezidenţial al clubului Real Madrid au termen până luni, 12 aprilie, pentru a se prezenta.

Florentino Perez a fost proclamat ultima oară preşedinte pe 19 iunie 2017, când a fost candidat unic şi a fost reales pentru al cincilea său mandat, al treilea consecutiv, în fruntea lui Real Madrid.

În fruntea clubului madrilen de 17 ani, Perez confirmase intenţia de a candida pentru nou mandat şi va fi ales automat dacă nu va avea vreun alt contracandidat. El va fi proclamat preşedinte într-un termen de trei zile de la data închiderii depunerilor de candidaturi, respectiv între 13 şi 15 aprilie, conform statutelor clubului.

Dacă vor exista doi sau mai mulţi candidaţi, alegerile pentru un mandat de patru ani ar putea avea loc în luna iunie.

Sursa: Agerpres

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X