(VIDEO) Zeci de mașini ale Poliției, surprinse pe o stradă din Chişinău. Ce verificau?

Autor: , in Actualitate / Social / 11 aprilie, 2021, 11:51

Mai multe echipaje ale Poliției au fost surprinse sâmbătă seara pe viaductul care leagă sectorul Centru de Botanica, ale municipiului Chișinău. Potrivit martorilor, oamenii legii verificau respectarea regulilor impuse pe timp de pandemie.

Stați acasă, COVID-ul umblă pe la mall”, este mesajul unui internaut care a postat imagini, pe o rețea de socializare, cu zecile de mașini care staționau ieri pe o stradă din capitală. Acțiunile ar fi avut drept scop monitorizarea deplasărilor după ora 23:00.

Se întâmplă după ce Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a instituit stare de urgență în țară, din cauza agravării pandemiei de COVID-19. În context, se cere regim special de circulație în orașele Chișinău și Bălți. Mai exact, se interzice deplasarea în afara locuințelor în intervalul orelor 23:00 – 05:00. Excepție fac persoanele care sunt la serviciu și situațiile de urgență.

Redacţia COTIDIANUL a transmis, între timp, o solicitare de informații serviciului de presă al Poliției. Ofițera de presă a anunțat că, în curând, va fi publicat un comunicat cu detalii despre acțiune.

De asemenea, imagini la acest subiect puteţi vedea făcând click pe linkurile active de mai jos:

https://www.facebook.com/groups/voditelipomogaiutpesehodam/permalink/3770083559712237/

https://www.facebook.com/groups/voditelipomogaiutpesehodam/permalink/3770044773049449/

VIDEO: GBM/Facebook

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X