„A plecat devreme, la doar 49 de ani”. Un medic din Bălți a decedat din cauza COVID-19

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 12 aprilie, 2021, 10:26

Încă un angajat din sistemul medical a pierdut lupta cu viața, după ce a fost infectat cu COVID-19. Este vorba despre stomatologul Dorin Mărgărint.

Medicul stomatolog a decedat la vârsta de 49 de ani. Anunțul despre trecerea în neființă a lui Dorin Mărgărint a fost făcut de colegii de muncă.

Societatea Stomatologică din municipiul Bălți regretă profund, trecerea la cele veșnice a medicului stomatolog, Dorin Mărgărint, ÎI “Estet-Dent”, un profesionist de valoare, un om de o cumsecădenie rară, care în dimineața zilei de duminică, 11 aprilie, a pierdut lupta cu virusul Covid-19… A plecat prea devreme… la, doar, 49 de ani, lăsând în urmă vise și speranțe neîmplinite, tristețe și durere… Sincere condoleanțe și compasiune familiei și rudelor îndoliate… Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Lumina Împărăției Sale…. Drum lin spre eternitate, Doctore…”, este mesajul colegilor.

Potrivit ultimelor date oficiale, de la începutul pandemiei în țara noastră, 110 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

În Republica Moldova, bilanțul a ajuns la 241.217 de persoane infectate cu coronavirus. Din numărul total, 222.927 de persoane au fost tratate de COVID-19, iar 5.388 au decedat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X