Natalia Morari a născut. Prima imagine cu bebelușul

Autor: , in Social / 12 aprilie, 2021, 16:34

Jurnalista și prezentatoarea Natalia Morari a anunțat că a născut astăzi, 12 aprilie. Aceasta a publicat prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit numele acestuia.

UPDATE: Jurnalista publică o nouă imagine cu bebelușul ei. Aceasta s-ar afla la o clinică privată din Chișinău.

Mesajul Nataliei Morari: „Prieteni, vă mulțumesc fiecăruia aparte pentru felicitări și gânduri calde🙏 Nu reușesc să vă răspund la toți, dar sper să mă înțelegeți – am ieșit în cosmos deschis și abia învăț cum să mă orientez în el. În ultimele 24 de ore trăiesc așa o dragoste necondiționată – de parcă doar acum am început să trăiesc🤍 În sfârșit am înțeles-o pe mama care tot îmi spunea că abia când voi deveni și eu mamă, ne vom cunoaște și înțelege cu adevărat🤍 Vă doresc să vă fie toți copiii sănătoși – cei care deja au venit pe lumea asta sau abia urmează🙏 Noi cu Rem începem să ne construim propriul Univers și vă transmitem salutări călduroase. Iar acum e timpul să ne odihnim😴”.

Știrea inițială:

Rem, băiatul meu 🤍 12.04.2021. Tu o să conduci lumea, știu”, a scris jurnalista pe Facebook.

Foto: Facebook, Natalia Morari

Menționăm că, Natalia Morari a anunțat chiar în ziua sa de naștere, pe 12 ianuarie, că este însărinată cu primul său copil.

„Salut 37! Tu ai venit să schimbi totul in viața mea. Deja o pot spune deschis – e pentru prima dată când ziua mea de naștere o întâlnesc cu o inimă vie care bate în mine. De acum încolo și pentru totdeauna Universul meu se va împărți la doi. Unora acest dar li se dă ușor, altora – ca mine – mai greu, însă nu există nimic imposibil. Important e să crezi și să nu renunți. Nu știu dacă îmi mai doresc azi altceva decât să devin o mamă bună, ideală oricum n-am cum să fiu”, a scris Morari.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X