marți, aprilie 13, 2021


Greceanîi a convocat încă o ședință operativă cu membrii Guvernului în exercițiu. Subiectele discutate

Autor: , in Actualitate Politic , - 09:44

O nouă ședință. Potrivit unei note informative a Parlamentului, gestionarea situației pandemice a fost discutată în cadrul unei ședințe operative convocate de speakerul Zinaida Greceanîi, cu participarea membrilor Guvernului în exercițiu condus de prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi.

Reprezentanții Guvernului au oferit informații despre evoluția pandemică în contextul măsurilor instituite prin declararea stării de urgență.

A fost remarcată diminuarea cazurilor de infectare cu COVID-19 și importanța menținerii măsurilor de restricționare în vederea asigurării în continuare a controlului asupra situației în sănătatea publică.

De asemenea, s-a discutat subiectul aprovizionării sistemului medical cu vaccinuri”, se menționează în nota informativă a Parlamentului.

Potrivit aceleiași note, în mod aparte a fost subliniată necesitatea vaccinării de urgență a cadrelor didactice, care încă nu au fost imunizate, pentru ca elevii claselor primare să poată reveni la studii cu prezența fizică în clase, în cel mai scurt timp.

Totodată, au fost examinate acțiunile pentru susținerea sferei social-economice, inclusiv prin promovarea de către deputați din diferite fracțiuni a mai multor proiecte de lege menite să atenueze impactul crizei și care necesită suportul Guvernului în exercițiu pentru implementare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *