Maia Sandu a primit scrisorile de acreditare din partea a trei ambasadori agreați (FOTO)

Autor: , in Actualitate / Politic / 14 aprilie, 2021, 14:43

În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurate miercuri, 14 aprilie, președinta Maia Sandu a primit scrisorile de acreditare din partea a trei ambasadori agreați. Șefa statului a anunțat că a avut un schimb de opinii cu fiecare dintre ambasadori, abordând mai multe subiecte, printre care și posibilitatea vânzării sau unei donații de vaccin pentru cetățenii moldoveni.

Lista celor trei ambasadori:

– Ambasadoarea Republicii Slovenia, cu reședința la București – Lea Stančič;
– Ambasadorul Republicii Cehe – Stanislav Kázecký;
– Ambasadorul Republicii Italiene – Lorenzo Tomassoni.

Șefa statului le-a urat succes ambasadorilor în activitatea lor în Republica Moldova. Interlocutorii au făcut un schimb de opinii privitor la situația pandemică și depășirea consecințelor crizei sanitare. Un subiect discutat a vizat solicitarea țării noastre, expediată anterior guvernelor țărilor partenere, de a examina posibilitatea vânzării sau unei donații de vaccin pentru cetățenii moldoveni.

Maia Sandu a mulțumit Cehiei pentru susținerea valoroasă oferită Moldovei în pandemie.

Totodată, am exprimat încrederea că relațiile deosebit de strânse cu Italia, consolidate în decursul mandatului ambasadoarei precedente, vor continua într-o dinamică similară și pe viitor”, a spus Maia Sandu.

În discuție cu ambasadoarea Sloveniei, interlocutoarele au convenit să sporească schimburile social-economice dintre cele două țări.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Un lucru e cert si anume ca fortele proeuropene sanatoase care is idoresc cu adevarat schimbare spre bine a tarii e sa fie uniti acum si mai mult indiferent le place lor ori nu le place acest lucru poporul il vrea uniti doar veti reusi nimeni dar absolut nimeni nu a cisitigat dezbenind. Stiu ca mult nu le place de Maia Sandu da nimeni nu e idial fiecare om are neajunsurile lui. Pe cei proeuropeni trebuie sa ii uneasca un scop comun si anume un parlament cu o majoritate europeana altfel veti fi vinoveti direct pt lipsa acestei majoritati!
    Moldova are nevoie de o majoritate preouropeana ca un git de aer atit de mult ii trebuie ca sa scape de criminali!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *