Soția lui Navalnîi l-a vizitat pe acesta în închisoare: „Nu am văzut niciodată pe cineva așa de supt la față”

Autor: , in Externe / 14 aprilie, 2021, 13:38

Iulia Navalnîia, soţia lui Aleksei Navalnîi, principalul opozant al Kremlinului, şi-a vizitat marţi pentru prima oară soţul în închisoare, unde acesta ispăşeşte o pedeapsă de doi ani şi jumătate, şi a avertizat că este ”foarte slab”, transmit EFE și Agerpres.

”Nu am văzut niciodată pe cineva atât de supt la faţă, însă nu are de gând să cedeze”, a scris Navalnîia pe contul ei de Instagram.

Mesajul este însoţit de o fotografie în care apare Iulia şi, pe fundal, centrul penitenciar numărul 2 din regiunea Vladimir, la circa 100 de kilometri de Moscova.

”Vorbeşte cu dificultate şi din când în când trebuie să se întindă pentru a se odihni”, a mai scris Iulia Navalnîia, care a adăugat că soţul ei a slăbit foarte mult de când a intrat la închisoare şi chiar mai mult după ce a anunţat că intră în greva foamei, la 31 martie.

”Cântăreşte 76 de kilograme la o înălţime de 1,90. De la întâlnirea mea cu Aleksei sunt şi mai îngrijorată pentru el”, a explicat Navalnîia, care a comunicat cu soţul ei prin telefon, separaţi de un perete de sticlă.

Iulia Navalnîia s-a referit şi la denunţul pe care soţul ei intenţionează să-l depună împotriva închisorii pentru că a fost împiedicat să citească Coranul, după cum a explicat chiar el pe Twitter. ”Cărţile sunt pentru noi toţi”, a scris Navalnîi, care îşi exprimase dorinţa de a studia cartea sacră a tuturor musulmanilor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *