Accidentul de la Ocnița: A decedat și a treia persoană. Două fetițe de 4 și 8 ani au rămas orfane

Autor: , in Actualitate / Social / 15 aprilie, 2021, 15:02

Un grav accident s-a produs joi dimineață, 15 aprilie, la intrarea în satul Ocnița din raionul Ocnița. În urma impactului, trei persoane au decedat.

UPDATE:

Din cauza multiplelor traume primite, a decedat și a treia persoană care se afla în mașină, femeia de 58 de ani. Accidentul în care a decedat cuplul a lăsat orfane 2 fetițe de 4 și, respectiv, 8 ani”, au anunțat reprezentanții IGP.

Amintim că, doi soți au decedat la fața locului. Este vorba despre șoferul de 37 de ani și soția acestuia de 33 de ani.

Știrea inițială:

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, un Volkswagen Passat deplasându-se pe traseu în direcția satului Ocnița, preliminar nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului, derapând de pe traseu și tamponându-se într-un copac de pe marginea drumului.

În consecință, șoferul de 37 de ani și soția acestuia de 33 de ani au decedat pe loc, iar o pasageră de 58 de ani a fost transportată la spitalul raional Ocnița cu diferite traumatisme”, au precizat reprezentanții Inspectoratului General al Poliției.

Toate persoanele din automobilul implicat în accident erau locuitori ai satului Clocușna din raionul Ocnița și au fost descarcerate.

Poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *