PAS salută decizia Curții Constituționale: Aşteptăm decretul prezidențial şi declanşarea procesului electoral

Autor: , in Actualitate / Politic / 15 aprilie, 2021, 17:28

Membrii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au comentat decizia Curții Constituționale prin care se constată că există circumstanțe de dizolvare a Parlamentului, menționând că „așteaptă decretul prezidențial și declanşarea procesului electoral”.

Partidul Acţiune şi Solidaritate salută decizia Curţii Constituţionale din Republica Moldova privind existenţa circumstanţelor care justifică dizolvarea Parlamentului de legislatura a X-a. Considerăm că este o decizie favorabilă, justă şi oportună”, au comentat reprezentanții PAS.

Totodată, cei de la PAS susțin că principala problemă a Republicii Moldova este:

Am afirmat mereu că principala problemă a acestei ţări este o guvernare incapabilă, iresponsabilă, care se baza pe o majoritate parlamentară coruptă şi toxică. Aşteptăm decretul prezidenţial de dizolvare a Parlamentului şi declanşarea procesului electoral”, au conchis membrii PAS.

Curtea Constituțională a decis joi, 15 aprilie, că există circumstanțe care justifică dizolvarea Parlamentului. Astfel, președinta Maia Sandu urmează să dizolve Parlamentul și să fie anunțată data la care urmează să fie organizate alegerile parlamentare anticipate.

Vezi și:

Curtea Constituțională a decis: Există circumstanțe care justifică dizolvarea Parlamentului (VIDEO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *