Foto: Spitalul Republican

Farmacistul Nicolae Teterea, care a activat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din Capitală, a pierdut lupta cu virusul COVID-19. Vestea tristă a fost confirmată sâmbătă, 17 aprilie, de resprezentanții instituției în care a activat.

Aducem sincere condoleanțe familiei Teterea, în legătură cu decesul fostului nostru coleg, Nicolae Teterea. Domnul Nicolae a activat în IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” peste 35 de ani în funcție de medic farmacist și ulterior șef serviciu farmaceutic. Acesta a demisionat câțiva ani în urmă”, menționează reprezentanții instituției.

Nicolae Teterea a fost răpus de virusul COVID – 19.

A muncit cu multă dăruire în cadrul spitalului nostru, asigurând cu responsabilitate maximă, serviciul respectiv fiind unul prioritar în activitatea instituției. Mereu era la datorie, soluționa fără ezitare orice sarcină. A fost un manager model în serviciul farmaceutic.
E o pierdere dureroasă pentru colectivul nostru. Mulțumim, dragă coleg pentru aportul esențial acordat cu brio în asigurarea tratamentului pecienților, mulțumim pentru amintirile și colaborarea frumoasă. Condoleanțe familiei și rudelor îndurerate. Dumnezeu să Va odihnească în pace
”, au conchis membrii Spitalului Republican.

În Republica Moldova, bilanțul a ajuns la 244.866 de persoane infectate cu COVID-19. Din numărul total, 228.766 de persoane au fost tratate de COVID-19, iar 5.521 au decedat din cauza complicațiilor provocate de virus.

Până la ziua de azi, 112 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here