Președinta Maia Sandu, surprinsă la cumpărături într-un supermarket din Capitală

Autor: , in Populare / 18 aprilie, 2021, 17:16

În blugi, adidași și cu plasa în mână. Așa a fost surprinsă președinta Maia Sandu într-un supermarket. Poza a fost publicată pe o rețea de socializare de un internaut. Autorul nu menționează când a fost înregistrat momentul. Potrivit lui, șefa statului nu era însoțită de pază de corp.

Maia Sandu a fost surprinsă în timp ce se era la cumpărături într-un supermarket din Chișinău. Imediat ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, opiniile internauților s-au divizat.

Unii consideră că președinta era fără bodyguard și o laudă pentru acest fapt. Alții, însă, sunt de părere că una dintre clientele care se afla în magazin ar face parte, de fapt, din paza șefei statului.

„Am primit câteva zeci de mesaje de ieri-seară până acum, că e înscenare acest video. Nu prea merg la magazin după scenariu. Aici nu e despre un om anume sau despre un partid, ci despre faptul că, adulți fiind, ne miră lucrurile normale”, scrie internautul care a făcut publică imaginea cu Maia Sandu în magazin.

În imaginea în cauză președinta, îmbrăcată casual, mergea prin magazin cu un pachet.

„Nu este nimic ieșit din comun, este o normalitate în țările Uniunii Europene. Spre normalitate trebuie să mergem”, a subliniat pe una din rețelele de socializare și deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *