Ce spune Maia Sandu, după ce la Chişinău a ajuns primul lot de vaccinuri Sputnik V

Autor: , in Actualitate / Politic / 24 aprilie, 2021, 15:20

„Va permite accelerarea procesului de vaccinare”. Declaraţia a fost făcută de preşedinta Maia Sandu, la scurt timp după ce la Chişinău au ajuns 142.000 de doze de vaccin Sputnik V. Şefa statului a îndemnat oameni să respecte măsurile epidemiologice.

Astăzi Republica Moldova a primit un lot de 142.000 de doze de vaccin Sputnik V, ceea ce va permite accelerarea procesului de vaccinare. Mulțumim Federației Ruse pentru această donație acordată țării noastre, care deschide posibilitatea extinderii categoriilor de persoane vaccinate”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Şefa statului a menţionat că „vaccinarea și păstrarea în continuare a măsurilor de protecție sunt șansa noastră de revenire la normalitate”.

Este important că într-o perioadă cât mai scurtă să se vaccineze cât mai mulți cetățeni, așa încât să protejăm viața și sănătatea noastră și a celor dragi. Statul trebuie în continuare să facă tot posibilul pentru a aduce în țară cât mai multe doze de vaccin, dar și să asigure acces la mai multe tipuri de vaccin, așa încât cetățenii să poată alege. Purtăm mască și ne vaccinăm când ne vine rândul – așa învingem pandemia”, a conchis Maia Sandu.

Primul lot de vaccinuri Sputnik V a ajuns la Chișinău sâmbătă, 24 aprilie, fiind transportate cu un avion, la bordul căruia s-au aflat liderul Partidului Socialiştilor (PSRM), Igor Dodon, preşedinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, dar și oficialii ruși.

Vezi şi: (VIDEO) Primul lot de vaccinuri Sputnik V au ajuns în R. Moldova. Dodon: Sunt fericit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *