Primele ipoteze în cazul incendiului devastator de pe strada Calea Basarabiei din Capitală

Autor: , in Social / 26 aprilie, 2021, 13:06

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a înaintat luni, 26 aprilie, primele versiuni în cazul incendiului izbucnit la depozitul din strada Calea Basarabiei nr.30 din Capitală.

După efectuarea cercetării statice și dinamice a locului incendiul, Laboratorul experimental antiincendiar a înainta două versiuni.

Prima ipoteză investigată de specialiști este scurtcircuit în rețeaua electrică.

A doua versiune înaintată după efectuarea cercetării este autoaprinderea materialelor/ substanțelor.

În continuare la fața locului lucrează angajații IGSU pentru elucidarea tuturor circumstanțelor care au dus la producerea incendiului. După finalizarea cercetării minuțioase a locului de ardere, Laboratorul experimental antiincendiar va întocmi o încheiere în care va fi inclusă cea mai probabilă cauză de producere a incendiului.

Amintim că miercuri dimineață, 21 aprilie, un depozit cu vopsea a fost cuprins de flăcări. Peste 60 de pompieri au luptat cu flăcările. Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații Excepționale (IGSU) au anunțat că incendiul a fost lichidat după aproape 24 de ore.

Joi, 22 aprilie, în jurul orei 06:44, a fost lichidat incendiul. Pompierii au efectuat lucrări de demolare și demontare a construcției metalice pentru a putea interveni în miezul focarelor din interior.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X