Ciocoi s-a vaccinat împotriva COVID-19; Ce ser a ales

Autor: , in Actualitate / Politic / 30 aprilie, 2021, 12:20

Premierul interimar Aureliu Ciocoi s-a vaccinat vineri împotriva COVID-19. El a folost un serul produs de compania chineză Sinopharm.

Șeful interimar al Guvernului susține că vaccinarea este unica opțiune pentru atingerea imunității colective la nivel național și oprirea eficientă a extinderii virusului.

„Am ales să mă vaccinez pentru a mă proteja pe mine, familia mea, dar și oamenii alături de care muncesc. Cred cu tărie că imunizarea este singura și cea mai rapidă șansă de a reveni la normalitate.
Indiscutabil, pandemia ne-a dat peste cap multe planuri și tabieturi cotidiene cu care ne-am deprins. COVID-19 a reușit să ne izoleze, să ne impună un șir de restricții și a devenit o grea povară pentru sistemul de ocrotire a sănătății, oprind, în același timp, creșterea economică a multor state din lume. Din păcate, țara noastră nu este o excepție în acest sens. Totodată, pandemia ne-a permis să revenim la prețuirea sănătății – protejarea sănătății și lupta pentru viața noastră și a celor dragi a devenit cea mai mare preocupare.
Am încredere că eforturile oamenilor de știință în identificarea modalităților eficiente de combatere a virusului SARS-Cov-2 deja dau roade palpabile, vaccinarea masivă fiind fără alternativă în acest sens. Vă îndemn să respectați în continuare toate măsurile de precauție pentru a vă ocroti sănătatea și optați, fără rezerve, pentru imunizare
”, a declarat Aureliu Ciocoi.

În prezent, în Republica Moldova sunt disponibile aproape 500 de mii de vaccinuri produse de AstraZeneca, Sinopharm, Sinovac și Gamaleya (Sputnik V).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X