(VIDEO) Ambasadorul SUA la Chișinău, mesaj de Paște: Este o zi pentru bucurie și speranță, pentru a sărbători iertarea și a ne aduna împreună

Autor: , in Actualitate / Social / 30 aprilie, 2021, 15:36

Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, a adresat urări în limba română cetăţenilor Republicii Moldova cu ocazia sărbătorii de Paște. Oficialul a menționat că deja al doilea an consecutiv, măsurile de precauție COVID-19 au perpetuat modul în care obișnuim să sărbătorim tradițiile.

Paștele este o sărbătoare religioasă și culturală importantă, aici în Republica Moldova și întreaga lume. Aceasta este o zi pentru bucurie și speranță, pentru a sărbători iertarea, pentru a ne aduna împreună. În mod tradițional, mulți sărbătoresc mergând la biserică sau împărtășind o masă festivă cu familia, rudele și cei dragi”, a declarat Hogan.

Ambasadorul american Dereck J. Hogan s-a referit și la pandemia COVID-19.

Deja pentru al doilea an consecutiv, măsurile de precauție COVID-19 au perpetuat modul în care obișnuim să sărbătorim aceste tradiții. Știu că nu este ușor pentru niciunul dintre noi, dar în ciuda circumstanțelor, trebuie să ne concentrăm asupra lucrurilor bune pe care le avem în viața noastră”, și-a continuat discursul Hogan.

Ambasadorul SUA la Chișinău s-a arătat încrezător că „împreună vom depăși această criză și având grijă unii de ceilalți de aceste sărbători pascale, ne putem asigura celebrări fericite încă mulți ani înainte”.

În numele familiei mele și a întregii comunități a Ambasadei, vă doresc tuturor un Paște fericit”, a conchis Dereck J. Hogan.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X