„Este ocazia să ne susținem și să iertăm”. Mesajul prim-ministrului interimar de Paște

Autor: , in Actualitate / 2 mai, 2021, 16:01

Un mesaj de felicitare în ziua de Paști a transmis și prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Aureliu Ciocoi. Este ocazia să ne întărim speranța și să ne prețuim unii pe alții, să ne susținem și să iertăm – menționează premierul într-un comunicat al Guvernului.

Aureliu Ciocoi a subliniat că aceste clipe grele, pe vreme de pandemie, ne-au învățat să fim mai grijulii.

„Ultimul an ne-a oferit tuturor cea mai prețioasă lecție – să apreciem sănătatea și să luptăm pentru viață. Să vă aducă Învierea Domnului, împreună, în familie, în condiții de siguranță, pentru a cinsti amintirea celor care au pierdut lupta cu pandemia.
Îmi doresc ca Sfintele sărbători de Paști să ne unească pe toți în spiritul compasiunii, solidarității și iubirii de aproape. În numele Guvernului Republicii Moldova, transmit urări din suflet pentru zile pline de lumină, pace și bucurie! Să aveți sănătate, liniște, curaj și credință într-un viitor luminos, iar familiile să Vă fie ocrotite.
Urez oamenilor noştri să rămână în continuare la fel de gospodari şi de binevoitori, iar moldovenilor din diasporă le doresc să ducă faima ţării noastre departe peste hotare şi să nu uite de frumoasa noastră casă comună – Republica Moldova. Hristos a Înviat!”, a transmis prim-ministrul.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X