luni, mai 3, 2021


Dodon și Plahotniuc, acuzați că au hotărât răpirea lui Rizea. Reacții

Autor: , in Actualitate Politic , - 19:01

Fostul deputat român Cristian Rizea, eliberat din arestul de la Chișinău, susține că are informații că Igor Dodon și Vlad Plahotniuc ar fi hotărât răpirea sa din Republica Moldova. Pe de altă parte, avocatul fostului lider al Partidului Democrat (PDM) neagă acuzațiile, iar din partea actualului lider al Partidului Socialiștilor (PSRM) nu am primit niciun răspuns până la publicarea acestui articol.

Avocatul lui Vlad Plahotniuc a declarat pentru COTIDIANUL că acuzațiile lui Rizea sunt un joc ieftin de PR.

Acuzațiile lansate de această persoană (n.r: Cristian Rizea) în adresa clientului meu (n.r: Vlad Plahotniuc) sunt total nefondate. Consider că folosește numele clientului meu doar pentru ca mesajul său să aibă o mediatizare mai largă. Un joc ieftin de PR”, ne-a comentat Lucian Rogac – avocatul lui Vlad Plahotniuc.

Liderul Partidului Socialiștilor (PSRM), Igor Dodon, nu a comentat acuzațiile.

Am solicitat o reacție de la purtătoarea de cuvânt al Partidului Socialiștilor (PSRM), Carmena Lupei, pe marginea acestui subiect, însă până la publicarea acestui articol nu am primit niciun răspuns.

Vezi și: „Plahotniuc și Dodon au hotărât răpirea mea”. Primele declarații ale ex-deputatului Rizea, după ce a fost eliberat din arest

Amintim că, Rizea susține că din 18 ianuarie trebuia să fie pus în libertate, deoarece nu poate fi extrădat.

„Cei care stau în spatele arestării mele sunt Igor Dodon și Vlad Plahotniuc. Avocații mei sunt prezenți aici, au venit și alte televiziuni din Republica Moldova pentru că sunt interesați de abuzurile care se întâmplă în cazul meu. EU sper că totul să fie bine, în sensul că sper că justiția până la urmă să fie resetată aici în Republica Moldova, să nu mai existe acest sistem mafiot condus de Dodon și Plahotniuc. E un moment istoric”, a spus Rizea.

Fostul deputat român acuză că „s-au făcut presiuni uriașe”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *