Foto: Colaj Cotidianul

Ivan Ostaficiuc, primarul orașului Cupcini din raionul Edineț, a decedat la vârsta de 77 de ani. Anunțul a fost făcut de președinta Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM), Tatiana Badan.

ÎNCĂ O INIMĂ MARE DE PRIMAR A ÎNCETAT SĂ BATĂ….Cu tristețe și profund regret am aflat despre trecerea în cele veșnice a domnului Ivan Ostaficiuc, primar al orașului Cupcini din Edineț. A fost unul din cei mai longevivi primari (8 mandate) din Republica Moldova, care a contribuit mult la dezvoltarea orașului natal. A fost unul din puținii primari cavaler al Ordinului Republicii, deținător al distincției CALM – Primar Emerit! În numele Congresului Autorităților Locale din Moldova, colegilor exprimăm sincere condoleanțe familiei, rudelor, colegilor și locuitorilor or. Cupcini. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în lumea îngerilor”, a spus președinta CALM, Tatiana Badan.

Am telefonat la Primăria orașului Cupcini pentru a afla mai multe detalii despre decesul lui Ivan Ostaficiuc, dar nu ne-a răspuns nimeni la apeluri.

La scrutinul din 20 octombrie 2019, Ivan Ostaficiuc a fost ales repetat pentru cel de-al optulea mandat de primar. A câștigat alegerile din primul tur cu 63,88% din voturi.

În 2017, Igor Dodon, fiind în funcția de președinte al țării, l-a decorat pe Ivan Ostaficiuc cu Ordinul Republicii în semn de înaltă apreciere a muncii îndelungate și prodigioase în organele administrației publice.

Ostaficiuc face parte din Partidul Socialiștilor (PSRM).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here