joi, mai 6, 2021


Reacția lui Filip, după plecarea lui Nedelea din PDM: Sperăm că va reveni în echipă

Autor: , in Actualitate Politic , - 11:41

Liderul Partidului Democrat (PDM), Pavel Filip, regretă plecarea consilierului municipal Veaceslav Nedelea, fost deputat, care a anunțat că părăsește formațiunea.

Filip a declarat pentru COTIDIANUL că membrii PDM speră că Nedelea va reveni în echipă.

Regretăm plecarea colegului nostru Veaceslav Nedelea, care a fost un membru activ și dedicat. Sperăm că va ști să lase deoparte neînțelegerile existente și va reveni în echipă”, a menționat Filip pentru COTIDIANUL.

Consilierul municipal Veaceslav Nedelea a anunțat că părăsește formațiunea din cauza că nu este de acord cu „politica conducerii de promovare în funcțiile politice”. Acesta a dat asigurări că nu l-a „racolat, cumpărat sau ademenit” nimeni.

„Până aici a mers ostașul. Da, am fost circa 11 ani ostaș al PDM, membru al CNP, președinte al Organizației de Sector Buiucani, municipiul Chișinău. Am fost un membru fidel și dedicat activităților politice și organizatorice. Am fost deputat. Actualmente sunt Consilier municipal de Chișinău. Plec din PDM din motive care au la bază dezacordul meu cu politica conducerii de promovare în funcțiile politice, cu „restaurația”, dacă vreți (…). Nu datorez explicații nimănui decât colegilor mei din echipa PDM Buiucani cărora le voi oferi și care sper să mă înțeleagă. Îmi asum pe deplin acest gest. Caracterul unui politician rezultă din capacitatea acestuia de a-și asuma anumite decizii”, a argumentat Nedelea.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *