vineri, mai 7, 2021


Deputații PAS s-au vaccinat împotriva COVID-19. Ce ser au ales (FOTO)

Autor: , in Actualitate COVID-19 Politic , - 12:41

Deputații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) s-au vaccinat astăzi, 7 mai, împotriva COVID-19 cu prima doză de vaccin AstraZeneca.

Declarațiile deputaților PAS, după ce s-au vaccinat împotriva COVID-19:

Vaccinarea, alături de respectarea în continuare a măsurilor de protecție, ne va ajuta să ieșim din pandemie. Sper că în zilele următoare Ministerul Sănătății va anunța etapa a 3-a pentru toți doritorii, organizând cât mai multe centre de vaccinare, inclusiv mobile. Vă încurajez să sunați medicul de familie pentru a vă programa la vaccinare. Vaccinarea salvează vieți!”, a declarat liderul interimar al PAS, Igor Grosu.

Sergiu Litvinenco: „Prin vaccinare învingem pandemia și revenim la normalitate”.

Doina Gherman: „A ajuns și rândul meu. Vaccinul e unica șansă de a reveni la normalitate. Vă îndemn pe toți să o faceți cât mai curând. Prieteni, aveți grijă de voi și de cei dragi!”.

Mihai Popșoi: „Oameni buni, Vă îndemn să vă programați la medicul de familie și să primiți serul salvator. Toate vaccinurile disponibile sunt sigure și protejează împotriva urmărilor grave ale virusului”.

Veronica Roșca: „Mulțumesc medicilor. Mulțumesc României pentru donația generoasă. Oricine se poate vaccina aici, acasă”.

Virgil Pâslariuc: „Cum spuneau strămoșii noștri: „Vaccinarea e rușinoasă, dar sănătoasă„.

Petru Frunze: „Mulțumesc României, dar și medicilor pentru grija față de sănătatea noastră”.

Deputații au fost imunizați conform programării prealabile prin secretariatul Parlamentului”, au menționat reprezentanții PAS.

Amintim că, astăzi va ajunge la Chișinău o donație din partea României, de peste o sută de mii de doze de vaccin AstraZeneca.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *