Decis! Elevii din municipiul Chișinău revin la ore cu prezența fizică

Autor: , in Social / 8 mai, 2021, 14:13

Elevii din clasele I-XII din instituțiile de învățământ primar, secundar şi special din municipiul Chișinău, revin la lecții cu prezență fizică, începând cu 11 mai 2021. Anunțul a fost făcut sâmbătă, 8 mai, de către primarul general Ion Ceban, după ședința Comisiei extraordinare pentru sănătate publică a municipiului Chișinău.

„Procesul educațional pentru elevii din clasele I-XII din instituțiile de învățământ primar, secundar şi special din municipiul Chișinău, începând cu 11 mai 2021, se organizează cu prezență fizică”, a anunțat Ceban.

Învăţământul în Centrele extraşcolare, Şcolile sportive şi activitatea extrașcolară în instituţiile de învăţământ primar şi secundar din municipiul Chişinău, se organizează cu prezență fizică.

De asemenea, se permite desfășurarea competițiilor sportive în aer liber, fără spectatori.

Activitatea centrelor de tineret din municipiul Chișinău se organizează cu prezența fizică a unui număr maxim de 20 tineri.

Programele de formare continuă destinate adulților, inclusiv șomerilor, se organizează cu prezență fizică.

Numărul de persoane prezenți în încăperi este stabilit în baza suprafeței sălilor, cu respectarea strictă a normelor de sănătate publică”, au precizat membrii Comisiei.

Precizăm că, marți, 11 mai, se sfârșește vacanța de Paști.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X