Alegerile din 11 iulie: Un partid de la Chișinău anunță că va merge să discute cu AUR despre anticipate

Autor: , in Politic / 11 mai, 2021, 17:15

Partidul Uniunea Salvați Basarabia (USB) va da curs invitației de a merge la discuții cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), în vederea participării în comun a unioniștilor la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Anunțul a fost făcut de liderul USB, Valeriu Munteanu.

Uniunea Salvați Basarabia (USB) partid ce militează activ pentru Unirea Basarabiei cu România a luat act de invitația la dialog lansată de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) în vederea participării în comun a unioniștilor la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Având în vedere faptul că dezideratele programatice supreme ele USB – națiunea, familia, libertatea și credința coincid în tocmai cu pilonii doctrinari ai AUR, iar Unirea Basarabiei cu România este obiectivul nostru fundamental, Uniunea Salvați Basarabia va da curs invitație AUR.

În același timp declarăm cu toată responsabilitatea că vom trata acest subiect important cu toată deschiderea și implicarea, astfel încât să putem oferi românilor basarabeni cea mai clară soluție de vot, una a tuturor românilor, de la Timișoara la Tiraspol”, a spus Valeriu Munteanu.

Menționăm că marți, 11 mai, membrii AUR au lansat invitația la dialog cu forțele unioniste din R. Moldova pentru participare comună la alegerile parlamentare din 11 iulie.

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat în cadrul unui briefing de presă organizat miercuri, 5 mai, că va participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie din Republica Moldova.

Vezi și: Încă un partid anunță că va participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X