Cinci consilieri socialiști dintr-o localitate din raionul Soroca părăsesc formațiunea. Reacția PSRM

Autor: , in Actualitate / Politic / 11 mai, 2021, 15:44

Partidul Socialiștilor (PSRM) rămâne fără fracțiune în Consiliul local din satul Zastânca, raionul Soroca. Cei cinci consilieri au anunțat că au părăsit Partidul Socialiștilor și se declară neafiliați, semnând o declarație în acest sens. Reprezentanții patidului au precizat că plecarea acestora „este un caz intern”.

Din păcate, în ultima perioadă lucrurile s-au înrăutățit simțitor, iar evoluțiile de pe scena politică demonstrează că actuala conducere a PSRM este absolut dezorientată. Nu mai există viziune și un Program concret pentru susținerea activului organizației primare și rezolvarea problemelor cetățenilor. Actuala conducere a PSRM nu-și mai onorează promisiunile pe care le-am făcut noi, membrii echipei, cetățenilor”, se arată în declarația semnat de cei 5 consilieri.

Consilierii mai acuză conducerea PSRM nu-și onorează promisiunile făcute cetățenilor.

În aceste condiții noi, echipa de consilieri locali ai PSRM din satul Zastânca, raionul Soroca, nu suntem de acord cu politica promovată de PSRM și, cu regret, anunțăm că și alegătorii sunt dezamăgiți de atitudinea iresponsabilă a conducerii partidului. Noi nu mai vedem motivul pentru care să continuăm să facem parte dintr-un partid cu viziuni politice neclare și interese personale”, se mai argumentează în declarație.

Consilierii au anunțat că își vor continua activitatea independent, fiind neafiliați politic.

Totodată, anunțăm că și fracțiunea PSRM din Consiliul local Zastânca își suspendă activitatea”, au precizat consilierii socialiști în declarație.

Solicitată de COTIDIANUL, purtătoarea de cuvânt a PSRM, Carmena Lupei, ne-a spus că „e un caz intern al partidului care va fi soluționat cu bine.

Lista consilierilor care au anunțat că părăsesc PSRM poate fi văzută mai jos.

DOC: Observatorul.md

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X