Dodon a anunțat că alianța PSRM-PCRM se va decide în următoarele 24 de ore

Autor: , in Actualitate / Politic / 11 mai, 2021, 16:04

Liderul socialiștilor Igor Dodon a anunțat că a convocat ședința Executivului politic al PSRM, în cadrul căreia au fost punctate acțiunile partidului legate de campania electorală. De asemenea, liderul PSRM a menționat că alianța PSRM-PCRM se va decide în următoarele 24 de ore.

Dodon susține că a fost aprobat staff-ul central electoral al formațiunii, fără a oferi careva detalii.

Am examinat informația despre posibilitatea unificării partidelor stataliste și creării unui front comun pentru apărarea țării noastre. La moment se poartă discuții despre unificarea forțelor cu PCRM și alte partide. Am stabilit că în următoarele 24 de ore va fi luată decizia finală despre formula de participare a socialiștilor în alegeri”, a menționat Dodon.

Liderul socialiștilor Igor Dodon susține că l-a convins pe președintele PCRM, Vladimir Voronin, să se așeze la masa de negocieri cu el privind formarea unui bloc electoral prin intermediul unei scrisori.

Blocul electoral format de către comuniști și socialiști e tot mai aproape de a deveni realitate, după ce PCRM a anunțat joi, într-un comunicat de presă, că Vladimir Voronin și Oleg Reidman vor continua consultările cu PSRM privind formarea unei alianțe pentru alegerile parlamentare anticipate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X