marți, mai 11, 2021


Două incendii au izbuncnit la Orhei și Anenii Noi. Detalii oferite de IGSU

Autor: , in Actualitate Social , - 10:11

Două incendii s-au produs în ultimele ore, la Orhei și Anenii. În ambele cazuri a fost nevoie de intervenția pompierilor. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit.

Un incendiu în care a fost necesară intervenția pompierilor a avut loc în noaptea de 11 mai. Potrivit primelor informații, acoperișul unei case de locuit din strada Tineretului nr.12 din orașul Orhei a luat foc. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 01:13”, au anunțat reprezentanții IGSU.

La fața locului au intervenit două echipe de salvatori care au reușit localizarea arderii fără ca aceasta să obțină răspândire. În urma incendiuluim nimeni nu a avut de suferit.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Un alt caz în care a fost necesară intervenția pompierilor a avut loc în localitatea Mereni, raionul Anenii Noi.

Un incendiu a cuprins o parte din construcția unei grădinițe părăsite. Salvatorii au fost alertați în dimineața zilei de 11 mai pentru a lichida arderea. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 04:53”, este informația raportată de IGSU.

La fața locului pentru misiunea de stingere a incendiului au lucrat două echipe de pompieri. În urma arderii nu au fost raportate victime. Circumstanțele cazului se stabilesc.

Conform informației Inspectoratului General pentru Situații de Urgență colectate din subdiviziunile teritoriale, pe parcursul a trei zile de odihnă și sărbători, salvatorii și pompierii au realizat 94 de intervenții la lichidarea consecințelor situațiilor de risc. Acțiunile angajaților IGSU au fost orientate pentru stingerea incendiilor, focarelor de ardere, deblocare dar și acțiuni de salvare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *