„Nu e decizie finală”. Precizare privind blocul electoral PCRM-PSRM și ce urmează

Autor: , in Actualitate / Politic / 11 mai, 2021, 17:41

De la consultări la negocieri. Membrii Partidului Comuniștilor (PCRM) au decis să creeze un bloc electoral cu Partidul Socialiștilor (PSRM) pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, însă încă urmează mai multe tratative. Informația a fost confirmată pentru COTIDIANUL de către membra a Comitetului Central al PCRM, Elena Bodnarenco, marți, 11 mai.

„Plenul Comitetului Central PCRM a aprobat decizia de a trece de la formatul consultărilor la formatul negocierilor”, a declarat Bodnarenco.

Elena Bodnarenco a precizat că la această etapă încă nu a fost semnat niciun document.

Socialistul Bogdan Țîrdea a scris pe Telegram că Vladimir Voronin se aliază cu Igor Dodon pentru parlamentarele anticipate din 11 iulie.

„Nu pot confirma această informație. Decizia finală e atunci când reprezentanții alianței semnează un act care confirmă această alianță. Deja ce va fi mâine, vedem”, a subliniat Bodnarenco.

Amintim că, Liderul socialiștilor Igor Dodon a anunțat că a convocat ședința Executivului politic al PSRM, în cadrul căreia au fost punctate acțiunile partidului legate de campania electorală. De asemenea, liderul PSRM a menționat că alianța PSRM-PCRM se va decide în următoarele 24 de ore.

Vezi și: Dodon a anunțat că alianța PSRM-PCRM se va decide în următoarele 24 de ore

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X