marți, mai 11, 2021


(VIDEO) De la „groapă unde poate să încapă un om” la „nod în papură”. Ceban critică activitatea mai multor angajați și anticipează unele demisii

Autor: , in Actualitate Politic Social , - 11:12

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a criticat activitatea mai multor subalterni și i-a îndemnat să manifeste mai mult interes față de munca lor zilnică. Edilul susține că „la Buiucani pentru a schimba niște utilități, a fost săpată o groapă unde poate să încapă un om în picioare” și regretă neglijența unor colegi. Totodată, unii consilieri municipali ar încerca să „caute nod în papură”.

Vă rog să fie luată munca în serios. De ce spun asta? Pentru că la Buiucani pentru a schimba niște utilități, a fost săpată o groapă unde poate să încapă un om în picioare. Îmi pare foarte rău de neglijența unor colegi. Nu este normală o asemenea situație. Dar, îmi pare rău și că oamenii nu se adresează la Primărie pentru a anunța o problemă (…) Oamenii și-au pierdut încrederea în noi. Vom întoarce această încredere, chiar dacă va fi nevoie să dăm pe cineva afară pentru ca lucrurile să meargă”, a declarat Ceban la ședința serviciilor municipale a Primăriei.

Primarul de Chișinău susține că regretă faptul că unii consilieri deja au intrat în campanie electorală și își atribuie succesele.

La unele greșeli sunt buni să arate cu degetul, parcă e o orchestră din diferite instituții. Îmi pare rău că mulți oameni au intrat în campanie electorală și își atribuie toate succesele. Tot ei caută gropi vechi de 50 de ani și le arată. Noi știm că există probleme în Chișinău, dar nu toate pot fi remediate într-o zi sau într-o lună. Chișinău e plin de probleme. Noi nu avem nici sâmbătă, nici duminică, nici timp liber (…) Revenind la consilierii care nu au ieșit dintr-o campanie și au intrat în alta, le-aș sugera să nu caute nod în papură și să semneze decizia care să permită teraselor să activeze (…)”, a adăugat Ceban.

În acest context, edilul a subliniat că este suficient să deschidem eu.chisinau.md, unde sunt raportate multe probleme și pot fi făcute știri pe un an înainte: „Asta e infrastructura orașului și trebuie să ne împăcăm cu ideea că lucrurile trebuie să fie luate gradual”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *