Alegeri 2021: Guvernul alocă 70 milioane de lei și îndeamnă CEC să revizuiască devizul de cheltuieli

Autor: , in Actualitate / Politic / 12 mai, 2021, 15:22

Guvernul în exercițiu a anunțat miercuri, 12 mai, că alocă pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate 70 milioane de lei și îndeamnă Comisia Electorală Centrală (CEC) să revizuiască devizul de cheltuieli.

Potrivit proiectului de decizie, Guvernul își asumă să suporte și alte cheltuieli, dar prin prezentarea unor documente justificative din partea CEC.

Ministerul Finanțelor va aloca Comisiei Electorale Centrale, din fondul de rezervă al Guvernului, 70 de milioane lei pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Guvernul va asigura finanțarea cheltuielilor pe masura prezentării cheltuielilor de plată. Se recomandă revizuirea devizului de cheltuieli în vederea diminuarii acestora pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate”, a declarat premierul în exercițiu Aureliu Ciocoi.

Membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) s-au întrunit vineri, 30 aprilie, în ședință extraordinară pentru a examina subiectul privind aprobarea devizului de cheltuieli estimativ pentru organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.

Astfel, s-a aprobat că devizul estimativ este de 125 de milioane de lei pentru alegerile parlamentare anticipate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X