„Pregătiți geanta cu actele și lucrurule strict necesare și țineți-o la îndemână”. Ambasada R. Moldova în statul Israel anunță noi detalii despre bombardiere

Autor: , in Actualitate / Social / 12 mai, 2021, 16:42

Ambasada Republicii Moldova în statul Israel a anunțat miercuri, 12 mai, că au reînceput lansările de rachete din Fâșia Gaza. Astfel, reprezentanții misiunii diplomatice îndeamnă moldovenii să pregătească geanta cu actele și lucrurile strict necesare și să le țină la îndemână.

În cursul dimineții și amiezii, au fost afectate orașele israeliene Askelon, Ashdod, Beer Sheva, fiind bombardate cu 70 de rachete. Armata israeliană a informat că în a doua jumătate a zilei și noaptea sunt posibile noi lansări de rachete spre centrul țării, inclusiv Tel Aviv.
Vă rugăm să nu panicați. Respectați toate indicațiile autorităților competente israeliene, or sunt posibile și alte lansări de rachete. Pregătiți geanta cu actele și lucrurule strict necesare și țineți-o la îndemână. Identificați din timp cele mai apropiate adăposturi antirachetă”
, au anunțat reprezentanții Ambasadei R. Moldova în statul Israel.

Ambasada Republicii Moldova în statul Israel vine cu recomandarea în adresa cetățenilor moldoveni să urmărească și să urmeze cu strictețe directivele de securitate, anunțate de către autoritățile israeliene.

Ambasada se află în contact cu liderii comunităților moldovene din principalele orașe israeliene și cu cetățenii moldoveni din Fâșia Gaza, care au menționat că la momentul de față nu se confruntă cu anumite probleme majore. Dacă vă confruntați cu probleme ieșite din comun, nu ezitați să ne contactați la telefonul 037770544 și linia fierbinte a Ambasadei”, au precizat reprezentanții misiunii diplomatice.

Vezi și: Ploaie de rachete asupra Tel Avivului. Ambasadoarea R. Moldova în Israel: Nu dă Doamne la nimeni să treacă prin așa ceva

Metropola israeliană Tel Aviv a fost ţinta, marţi seară, a unui atac masiv cu rachete lansate din Fâşia Gaza, după ce armata israeliană a distrus o clădire cu 13 etaje, turnul Hanadi, considerată un fief al mișcării Hamas.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X