O femeie a rămas fără mașină în noaptea de Paște. Suspectul care ar fi furat automobilul, reținut

Autor: , in Social / 13 mai, 2021, 13:21

O femeie din Capitală s-a pomenit că îi lipsește mașina, în noaptea de Paște, după ce a ieșit din biserică. În urma cercetărilor, un tânăr de 22 de ani, locuitor al Capitalei, a fost reținut fiind suspectat de furtul automobilului.

„La data de 2 mai, ora 05:00, o femeie a comunicat că de pe strada Sihastrului din orașul Codru, mun. Chișinău, a fost furat un automobil de marca Ford Fiesta. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. Victima, în vârstă 28 de ani, a comunicat că în jurul orei 01:00, a parcat unitatea de transport și a mers la biserică, iar când a ieșit la ora 05:00, nu a mai găsit automobilul”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

Prejudiciul cauzat proprietarei a fost estimat la 100.000 lei.

Polițiștii au dispus mai multe acțiuni de investigației și urmărire penală pentru stabilirea circumstanțelor și depistarea automobilului.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse, automobilul a fost depistat abandonat pe o stradă din orașul Codru, municipiul Chișinău.

Urmare a acțiunilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut.

În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut vina, comunicând că era în stare de ebrietate când a comis infracțiunea și că a răpit automobilul doar pentru a se plimba.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru răpirea mijlocului de transport, iar pentru fapta data, tânărul riscă amendă în mărime de la 29.000 la 67.500 sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *