A fost găsit cadavrul fetei care a căzut sub gheață în râul Nistru în luna februarie

Autor: , in Actualitate / Social / 14 mai, 2021, 21:33

Cadavrul minorei în vârstă de 12 ani dată dispărută pe râul Nistru, în apropiere de localitatea Speia din raionul Anenii Noi, în luna februarie, a fost găsită vineri, 14 mai.

Astăzi, în jurul orei 17:35, Poliția din Anenii Noi a fost sesizată de un bărbat de 37 de ani, locuitor al satului Telița Nouă din raionul Anenii Noi, care a comunicat că, în timp ce se afla pe malul râului Nistru a depistat cadavrul unei persoane în stare avansată de putrefacție”, a anunțat Inspectoratul General al Poliției.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanei decedate, aceasta fiind fetița de 12 ani din localitatea Speia, care a căzut sub gheață în luna februarie, curent.

Amintim că la 24 februarie, o fetiță de 12 ani din localitatea Speia, raionul Anenii Noi a căzut sub gheața subțire a râului Nistru, unde mersese împreună cu alți copii.

„Oamenii legii au stabilit la fața locului că, în jurul orelor 16:00, copila și-a cerut permisiunea mamei să mearga la o plimbare prin localitate pentru a își face poze pe telefonul mobil. În cele din urmă minora a decis să meargă în direcția râului Nistru, iar pe drum s-a întâlnit cu alți trei copii care au decis să o însoțească”, a declarat pentru COTIDIANUL ofițera de presă a Poliției Anenii Noi, Olesea Gherman.

Ajunși pe malul râului, fata de 12 ani a înaintat pe gheață pentru a-și face poze mai spectaculoase, iar ceilalți minori au rămas pe mal și o îndemnau să se întoarcă.

La un moment, acesta a decis să pună mâna pe apă, în cele din urmă a alunecat și a căzut în apa râului, iar prietenii fetei, aflați la mal au încercat să o ajute, însă fără vreun rezultat.

În cele din urmă, unul din copii a apelat Serviciul unic de urgență 112 și a anunțat despre cele întâmplate. La moment, la fața locului se întreprind măsuri de căutare cadavrului minorei dispărute.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X