Maia Sandu: Am primit vestea că Lituania ne va dona și 11.000 de doze de vaccinuri împotriva COVID-19

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Politic / Social / 14 mai, 2021, 16:10

Lituania va dona Republicii Moldova 11.000 de doze de vaccinuri împotriva COVID-19. Anunțul a fost făcut de Maia Sandu vineri, 14 mai, după întrevederea cu liderul lituanian Gitanas Nauseda.

Maia Sandu a declarat că Lituania este un aliat de încredere al Moldovei la Bruxelles: „Contăm în continuare pe sprijinul Lituaniei pentru Agenda de asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană”.

Șefa statului a menționat că Lituania ne va dona și 11 mii de doze de vaccinuri împotriva COVID-19.

I-am mulțumit Președintelui Nauseda pentru demersurile Lituaniei datorită cărora am putut beneficia mai rapid de vaccin din stocurile UE și pentru sprijinul oferit Moldovei în combaterea pandemiei de Covid-19. Totodată, am primit vestea că Lituania ne va dona și 11 mii de doze de vaccin”, a adăugat Maia Sandu.

Vezi și: Discursul integral al Maiei Sandu, după întrevederea cu Gitanas Nauseda: Am discutat despre provocările cu care se confruntă Republica Moldova pe plan intern și extern

În dimineața zilei de vineri, 14 mai, liderul lituanian, Gitanas Nauseda, a ajuns la Președinția Republica Moldova, fiind întâmpinat cu onoruri militare.

Președinții Maia Sandu și Gitanas Nauseda au avut discuții tête-à-tête, dar și în format extins.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X