miercuri, mai 26, 2021


Centrul de vaccinarea din Piața Centrală își reia activitatea. Ce seruri vor fi administrate

Autor: , in COVID-19 Social , - 11:00

Centrul de vaccinare aflat pe teritoriul Î.M. „Piața Centrală” își reia activitatea după un nou program. Cetăţenii au posibilitatea să aleagă între serurile „Astrazeneca” și „Sinovac”.

Începând cu data de 27 mai, punctul de imunizare de pe teritoriul Pieței Centrale își reia activitatea. Programul de activitate al punctului de vaccinare a fost stabilit pentru 4 zile din săptămână: joi, vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10:00-15:00.

Durata de activitate a centrului de imunizare de la Piața Centrală va fi condiționată de numărul de solicitări din partea cetățenilor”, au precizat autoritățile Capitalei.

Am solicitat informații de la Agenția Națională pentru Sănătate Publică, care a fost motivul din care centrul de vaccinare și-a sistat activitatea la scurt timp după deschidere. De asemenea, am cerut date privind numărul persoanelor imunizate în acest centru, până la sistarea activității, însă, deocamdată nu am primit niciun răspuns.

Procesul de vaccinare va fi realizat de specialiștii din cadrul Centrului Consultativ Diagnostic al AMT Centru, iar oamenii trebuie să aibă cu sine buletinul de identitate.

Punctul de imunizare anti-COVID-19 este amplasat la parterul CC „CENTRAL”, situat pe Aleea Centrală din piață, la intersecția cu aleea străzii Bulgară.

Autor: Cristina Vasilașcu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *