joi, mai 27, 2021


Programul maratonului vaccinării anti-COVID-19, organizat la Palatul Republicii

Autor: , in COVID-19 Social , - 17:44

Veste bună pentru doritorii de a se imuniza. În perioada 28-30 mai are loc maratonul vaccinării împotriva COVID-19. Acesta va fi organizat la Palatul Republicii și se va desfășura în intervalul orelor: 09:00 – 22:00.

Ziua de deschidere a Maratonului va fi organizată după următorul program:

08:30 – turul presei în spațiul prevăzut pentru desfășurarea procesului de vaccinare anti COVID-19;

09:00 – startul acțiunilor de imunizare;

09:00 – 22:00 – desfășurarea zilei de vaccinare;

Vaccinarea va fi posibilă fără o programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate. Sunt invitați să participe toți doritorii de a se proteja de infecția COVID-19.

În cadrul Maratonului, vor fi disponibile toate tipurile de vaccin împotriva COVID-19 aprobate în Republica Moldova, recepționate de la Agenția Națională de Sănătate Publică, printre care Pfizer-BioNTech, AstraZeneca, Sinopharm și CoronaVac.

În caz de necesitate, cantitatea de seruri va fi suplimentată, cu excepția vaccinului Pfizer care este în stoc limitat. Totodată, precizăm că loturile de vaccin au fost prevăzute direct pentru desfășurarea acțiunii de masă anunțate, fiind exclusă completarea cu seruri de la alte instituții”, au precizat autoritățile Capitalei.

Procesul de vaccinare va fi organizat la parterul Palatului Republicii, iar cetățenii vor fi organizați în fluxuri multiple (linii de vaccinare) pentru evitarea aglomerației.

Cu o săptămână în urmă, Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a organizat primul maraton al vaccinării, unde s-au imunizat peste patru mii de persoane.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *