Chicu, întrebat dacă participarea la alegeri a partidului pe care îl conduce e doar o irosire de timp: Nu cred

Autor: , in Actualitate / Politic / 28 mai, 2021, 12:34

Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), condus de fostul prim-ministru Ion Chicu, a depus actele la Comisia Electorală Centrală pentru a participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

La CEC, Ion Chicu a venit însoțit de fosta ministră a Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, care este membră de partid.

În listă avem 54 de femei și 47 de bărbați (…) Ne dorim să fie o campanie corectă, alegerile să fie organizate și desfășurate democratic, astfel ca, după 11 iulie cetățenii să se simtă încrezători că și-au dat votul pentru cei care îi reprezintă. Oamenii trebuie să facă o alegere asumată (…)”, a declarat Chicu.

Fiind întrebat dacă nu consideră că participarea partidului pe care îl conducere ar fi o irosire de timp, ținând cont de rezultatele slabe pe care le înregistrează în sondaje, Chicu a răspuns:

Nu, nu cred că e o irosire de timp, or, după cum am spus, este important să aducem mesajul nostru, mai ales că echipa pe care o prezentăm, deja prin fapte a arătat ce poate face și știe ce poate să facă. Respectiv, sunt sigur că sondajele de multe ori orchestrate de unii concurenți electorali nu reflectă starea reală a lucrurilor”.

Referitor la numărul de mandate obținute de partidul pe care în conduce, Chicu a spus că „vom vedea, depinde de măria sa, alegătorul”.

Depinde dacă mesajul cu care venim va fi înțeles de alegător. Dar câte mandate va avea un concurent electoral sau altul, vor decide cetățenii, indiferent unde se află”, a conchis Chicu.

Verificarea actelor depuse urmează să fie realizată în decursul a 7 zile. Ulterior, membrii CEC vor decide înregistrarea sau neînregistrarea partidului în cursa electorală.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X