Filip vine cu o nouă precizare, după după ce cinci primari au părăsit PDM: „E păcat că metodele mârșave încă mai funcționează”

Autor: , in Actualitate / Politic / 31 mai, 2021, 14:13

Liderul Partidului Democrat (PDM), Pavel Filip, a venit cu o nouă precizare privind decizia celor cinci primari democrați din raionul Strășeni care au părăsit formațiunea, referindu-se la edilul de Pănășești. De asemenea, el subliniază că decizia de a părăsi formațiunea este motivată financiar.

Primarul de la Pănășești nici nu era membru de partid, dar l-au pus să semneze că pleacă din partid doar ca să genereze vreo 2 titluri de știri”, a declarat Filip.

Liderul PDM susține că ultimele plecări din PDM au un singur motiv – cel financiar.

PDM a susținut raionul Strășeni cu proiecte și fapte concrete, cu investiții de milioane, așa că plecările de azi au un singur motiv: cel financiar. Altul, din textul semnat nici nu se desprinde (…) Se tem unii foarte tare că PDM va intra în Parlament și le va strica acolo calculele. E păcat că astfel de metode mârșave încă mai funcționează la unii. Știu sigur însă că strășenenii vor ști să facă diferența și să aleagă faptele”, a adăugat Filip.

La acest subiect: Reacția lui Filip, după ce cinci primari au părăsit PDM: „Ajutoarele de “borsetkă” s-au pornit cu colindatul şi oferă sume mari de bani”

(DOC) Cinci primari PDM din raionul Strășeni părăsesc formațiunea

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X