Ministerul Sănătății anunță despre încă un maraton de vaccinare împotriva COVID-19. Va fi organizat în orașele Briceni și Edineț

Autor: , in COVID-19 / Social / 3 iunie, 2021, 15:07

În acest weekend va fi organizat un nou maraton de vaccinare împotriva COVID-19. Astfel, pe 5 și 6 iunie, în orașele Briceni și Edineț, doritorii de a se imuniza vor avea posibilitatea să se vaccineze fără programare și doar cu buletinul de identitate.

Mai exact, în perioada 5 – 6 iunie, în orașul Edineț vor fi amenajate trei puncte de vaccinare în trei locații diferite.

E vorba de piața „Ștefan cel Mare”de pe strada Independenței, regiunea piețelor centrale și agricole și pe teritoriul Gării Auto Inter-rurală. Punctele vor activa în intervalul orelor 9:00 și 16:00”, au precizat reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

La Briceni, maratonul se va desfășura duminică, 6 iunie, în intervalul orelor 9:00 – 15:00. Potrivit organizatorilor, va fi amenajat un punct de vaccinare pe strada Independenței.

Îndemnăm toți locuitorii din regiunile respective să se vaccineze împotriva COVID-19 pentru a-și proteja familiile de noul virus și pentru a stopa pandemia”, au subliniat autoritățile din Sănătate.

Amintim că, în perioada 28-30 mai, la Palatul Republicii din Chișinău, a fost organizat Maratonul Vaccinării. Peste 5.500 de oameni din întreaga țară s-au vaccinat împotriva COVID-19.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X