Încă două partide au fost înscrise în cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie

Autor: , in Politic / 4 iunie, 2021, 15:42

Alți doi concurenți electorali au fost înregistrați în cadrul ședinței de vineri, 4 iunie, de Comisia Electorală Centrală pentru alegerile parlamentare din 11 iulie.

Partidul Politic Alianța pentru Unirea Românilor a fost înregistrat în cursa electorală. În listă sunt înscriși 103 candidați.

Tot la ședința de astăzi, a fost înscris în cursă și Partidul politic „NOI”, unde s-au înscris 53 de candidați.

Totodată, au fost înregistrate simbolurile electorale ale concurenților pentru imprimare în buletinul de vot, au fost confirmați reprezentanții cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoanele responsabile de finanţe (trezorieri).

Astfel, până în prezent, Comisia Electorală Centrală a înregistrat 14 concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, iar alte 3 dosare se află în proces de examinare.

Amintim că, și Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), condus de fostul prim-ministru Ion Chicu, a fost înregistrat vineri, 4 iunie, de Comisia Electorală Centrală (CEC) în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Detalii: Partidul condus de Ion Chicu a fost înregistrat în cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X