(FOTO) Platforma DA se lansează în campania electorală. Munteanu: Trebuie să repornim motoarele economiei

Autor: , in Actualitate / Politic / 5 iunie, 2021, 14:24

Platforma DA se lansează astăzi în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. Evenimentele cu participarea deputaților, aleșilor locali, membrilor și simpatizanților formațiunii au loc în mai multe raioane din nordul, centrul și sudul Republicii Moldova.

La Drochia, a fost prezent vicepreședintele formațiunii Igor Munteanu, care a vorbit despre realizările partidului.

„Eu nu am fost niciodată membru de partid până în anul 2020. Am considerat, însă, că trebuie să mă apropii și să fiu parte a echipei Platformei Da, pentru că are un potențial și o energie foarte importantă, care s-a văzut din anii 2015-2016. Ei au fost primii care s-au angajat într-o confruntare dură cu regimul lui Plahotniuc. Atunci foarte multă lume a stat în tufari și s-a uitat la televizor, temându-se și să respire.

Noi trebuie să repornim motoarele economiei pentru ca aceasta să funcționeze pentru cetățeni și această campanie electorală trebuie să mobilizeze oamenii care vor să-și afirme niște lucruri în viața lor, să contribuie la prosperitatea țării. Iar Platforma DA în acest sens, să știți că li se potrivește cel mai bine!”, a declarat Munteanu.

Tot astăzi, candidata Zinaida Cebănaș, președinta Organizației Teritoriale Rășcani, a menționat: „Noi venim cu soluții, nu cu enumerarea la nesfârșit a problemelor. Am demonstrat prin fapte că se poate construi o țară prosperă cu o echipă ca a noastră.”

Foto: Platforma DA

Până în prezent, Comisia Electorală Centrală a înregistrat 14 concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, iar alte trei dosare se află în proces de examinare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X