(LIVE) PAS se lansează în campania electorală pentru alegerile parlamentare

Autor: , in Actualitate / Politic / 5 iunie, 2021, 11:13

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a organizat astăzi lansarea în campania electorală, pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Candidații la funcția de deputat țin discursuri în fața Teatrului Național de Operă şi Balet „Maria Bieșu” din Chișinău. La eveniment, au venit mai multe persoane din raioanele țării.

„Astăzi dăm startul unei lupte pentru care am muncit. Nimeni nu credea că o mână de oameni, 15 colegi din Parlament, va obține și vom realiza ceea ce a promis președinta Maia Sandu.

Noi nu avem timp de pierdut pentru a-i ține pe hoți la putere. Un milion de oameni, inima țării a votat președinta țării Maia Sandu.

Pentru prima dată în 30 de ani am avut mândria de a fi reprezentați de un președinte demn și să fim plini de bucurie și patriotism atunci când se arborează drapelul.

Oameni buni, mai avem de dat o luptă.Trebuie să ne mobilizăm și după această lansare ne vom bate pentru fiecare oraş, pentru fiecare sat, pentru fiecare stradă, gospodărie, să-i convingem pe oamenii buni ai acestei țări să iasă la vot pe 11 iulie”, a declarat președintele formațiunii, Igor Grosu.

Urmărește evenimentul aici:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3502609856505455&id=908402452570843

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X