„Acțiuni gălăgioase, dar fără esență”. PSRM a sesizat poliția despre „acțiunea agresivă” a partidului AUR la sediul formațiunii

Autor: , in Politic / 7 iunie, 2021, 19:05

Partidul Socialiștilor condamnă protestul organizat de partidul AUR la sediul socialiștilor și a sesizat Poliția „în speranța că vor fi luate toate măsurile necesare, în strictă conformitate cu legea”.

„Cunoscuți pe larg ca foști demnitari corupți din guvernările Alianțelor pentru Integrare Europeană, ajunși în sondaje sub un procent, aceștia încearcă să intre în atenția opiniei publice prin acțiuni gălăgioase, dar fără esență. Un fel de tobe, care produc multă zarvă, însă fără altă utilitate”, spun socialiștii, care afirmă că acesta a fost „al doilea caz în mai puțin de o săptămână când partidele de dreapta atacă sediile PSRM”.

„Noi respectăm dreptul la proteste pentru orice cetățean al țării noastre, dar chemăm forțele politice la acțiuni corecte și conform legii, fără vandalizarea proprietății”, se arată într-un comunicat al socialiștilor.

„Au fost și alte tentative de a organiza provocări din partea formațiunilor de dreapta, la adresa liderilor socialiști. În lipsa ideilor constructive pentru oameni, partidele de dreapta recurg la ce știu ei mai bine – agresivitate, violență și provocări”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii”, se mai arată în comunicatul PSRM.

Amintim că astăzi, 7 iunie, reprezetanți ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) au protestat în fața sediului PSRM. Manifestanții au fredonat cântece patriotice românești și au lipit pe ușa sediului PSRM mai multe afișe electorale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X