(VIDEO) „Țîrdea mușcă mâna ce l-a hrănit”. Filat își muștruluiește „fostul salariat”: Slujește pe oricine îi oferă plicul

Autor: , in Politic / Populare / 7 iunie, 2021, 19:24

La câteva ore după ce deputatul socialist, Bogdan Țîrdea, a susținut un briefing de presă în care a declarat că PAS și PLDM sunt partide politice foarte asemănătoare prin faptul că ar fi foarte corupte și ar fi contribuit la „furtul miliardului”, fostul lider al PLDM, Vlad Filat, i-a dedicat socialistului o postare pe Facebook.

Filat l-a portretizat pe Țîrdea drept „fostul meu salariat” și a afirmat despre acesta că are „capacitatea de a sluji pe oricine îi oferă plicul”.

„În general, nu obișnuiesc să intru în polemici cu foștii mei angajați, dar obrăznicia de care dă dovadă Bogdan Țîrdea sfidează nu doar bunul simț, ci mai ales realitatea. Așadar, fostul meu salariat, Bogdan Țîrdea devenit din susținătorul integrării europene un activ deputat socialist, ajuns în PSRM, apropo, tot cu acceptul meu, nu contenește cu atacurile la adresa mea și a PLDM”, a scris ex-premierul.

„Ceea ce surprinde la Bogdan Țîrdea, care o bună perioadă de timp a fost plătit de mine, este capacitatea de a sluji pe oricine îi oferă plicul. Astăzi, Bogdan Țîrdea, pe vremuri susținător al integrării europene și un critic acerb al lui Plahotniuc, se află și în tabăra anti-europenă și în alianță cu Plahotniuc. Asta doar pentru bani! Nu că ar crede în ceva!”, a mai scris Filat.

În opinia sa, din păcate PSRM-ul în frunte cu Igor Dodon s-a transformat într-o gașcă de slugi aflate la dispoziția lui Plahotniuc și Șor. „Capacitatea lui Dodon de a sluji a fost deplin dovedită încă din perioada când a părăsit PCRM-ul și l-a votat pe președintele Timofti. De altfel, despre adevăratele motive pentru care Dodon l-a trădat pe Voronin și cum a fost creat PSRM-ul vom mai vorbi…”, a adăugat fostul președinte al PLDM.

Iată declarațiile care l-au determinat pe Vlad Filat să-i dedice o postare pe Facebook lui Bogdan Țîrdea:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X