marți, iunie 8, 2021


Ofertă uriașă pentru Haaland, de la Chelsea; Are deveni al doilea cel mai scump fotbalist din istorie

Autor: , in Sport , - 13:25

Erling Haaland, atacantul norvegian care evoluează la Borussia Dortmund, ar putea deveni al doilea cel mai scump fotbalist din istorie, dacă echipa sa va accepta o ofertă de transfer de la Chelsea Londra.

Atacantul norvegian a atras atenția tuturor forțelor Europei, după ce a înscris 57 de goluri în 59 de meciuri pentru actuala echipă.

Vârful mai are contract cu Dortmund până în 2024, iar din vara viitoare intră în vigoare o clauză prin care Haaland poate pleca pentru 75 de milioane de euro.

Presa din Anglia scrie că Chelsea, câștigătoarea UEFA Champions League în această vară, nu mai are răbdare încă un an și forțează transferul în această perioadă de mercato.

„Chelsea face eforturi intense pentru a-l transfera pe Haaland”, scrie Daily Mail. 170 de milioane de lire sterline (198 de milioane de euro) este suma pusă pe masă de gruparea londoneză. Chelsea vrea să-l includă în această afacere și pe Tammy Abraham, care este evaluat la 40 de milioane de lire.

„Chelsea va face o ofertă pe care Dortmund nu o poate refuza”, mai scrie sursa citată. În condițiile în care acum ar putea obține o sumă de 3 ori mai mare decât în vara viitoare, sunt șanse mari ca Borussia Dortmund să accepte să se despartă de „Bestia” Haaland.

Haaland ar deveni al doilea cel ami scump fotbalist din istorie, după Neymar, transferat de la Barcelona la PSG pentru 222 de milioane de euro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *