Voronin susține că Filat este cel care conduce astăzi PAS; Reacție acidă a ex-liderului PLDM

Autor: , in Actualitate / Politic / 9 iunie, 2021, 15:10

Fostul premier și președinte al PLDM, Vladimir Filat, îl acuză pe ex-președintele Vladimir Voronin că execută în continuare indicațiile lui Vladimir Plahotniuc. Asta după ce Voronin a afirmat că Filat este cel care conduce astăzi Partidul Acțiune și Solidaritate.

Prezent marți în cadrul unei emisiuni de la postul NTV, Voronin a declarat că este sigur că în spatele PAS se află Filat.

PAS azi așa se numește Partidul Acțiune și Solidaritate. Doamne ferește, așa acțiune, dar asta e PLDM, iar în spate stă Filat. Cine conduce țara – Filat. Să ne spună ce vor, să îmi pună plumb, conduce cu țara Filat și fraierii lui”, a declarat ex-președintele Republicii Moldova.

Filat: Plahotniuc îl scoate pe Voronin în față, precum nepoții care-l așezau în geam pe bunicul mort pentru a-i încasa pensia

În replică, Filat susține că Voronin și Dodon l-ar asocia cu PAS la indicația lui Vladimir Plahotniuc

„Lipsiți de imaginație și argumente socialiștii continuă să facă din persoana mea un subiect al atacurilor la adresa președintelui Maia Sandu. După Dodon și alți lachei din PSRM, a venit rândul lui Vladimir Voronin să mă atace. Nici măcar nu știam că Voronin mai poate merge singur! Credeam că după eșecurile politice și traumele generate de fuga lui Plahotniuc s-a retras în singurătate și meditație. Se vede, însă, că Plahotniuc nu-i dă pace lui Voronin să-și trăiască liniștit bătrânețile după o viață de perversități politice și îl scoate în față, precum nepoții care-l asezau în geam pe bunicul mort pentru a-i încasa pensia.
Cred că blocul comunisto-socialist reprezintă ultimele zbateri ale unei lumi ce și-a încheiat viața și care, din păcate nu a generat nimic bun. Atât în timpul lui Voronin cât și a lui Dodon, Republica Moldova a fost izolată, sărăcită și mai ales, în cazul ambilor, statul a fost capturat și nenorocit. Voronin și Dodon reprezintă doar trecutul, iar atacurile lor reprezintă doar disperarea unor oameni ce se îndreaptă ușor, ușor spre coșul istoriei, iar în cazul lui Dodon și spre timpuri mai grele…
”, a reacționat Filat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X