joi, iunie 10, 2021


Platforma DA îl acuză pe Ciocoi de „calomnie” și „manipulare josnică”

Autor: , in Actualitate Politic , - 12:37

Vicepreședintele Platformei DA, Igor Munteanu, respinge declarațiile premierului Aureliu Ciocoi la adresa formațiunii din care face parte, care afirmase că a fost supus unor presiuni din partea numitor deputați pentru a instituit un moratoriu privind normativele în domeniul asfaltului.

Într-o declarație publică, Munteanu califică declarațiile lui Ciocoi drept „calomnii și încercări de manipulare josnică”. El cere dezmințire publică din partea prim-ministrului și solicită ca acesta să „facă publice numele celor care, chipurile, au făcut presiuni asupra sa, legate de problema moratoriului pe asfaltul european”.

„Nu putem tolera ambiguitățile unor afirmații hazardate ori manipulative, fie ele și ale Primului Ministru. Dl Prim Ministru ar face bine să facă publice numele celor care au făcut lobby contra drumurilor cu asfalt rezistent european. Cerem politicienilor să răspundă pentru cuvintele lor. Echipa Platforma DA este echipa faptelor bune, nu a vorbelor sau ambiguităților”, a declarat Munteanu.

Reacția lui Munteanu vine după ce Ciocoi a afirmat recent că „a fost presat să pună moratoriu pe asfaltul european” și a specificat că presiunile au venit de la PAS, PSRM, Platforma DA și că ar fi fost sunat personal de anumiți deputați ai acestora.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *