vineri, iunie 11, 2021


Macron și-a anunțat favoritul pentru Balonul de Aur, înainte de EURO 2020

Autor: , in Sport , - 14:21

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a fost în vizită în cantonamentul echipei naționale a Franței de la Clairefontaine, înaintea debutului la EURO 2020. Franța va debuta la EURO 2020, marți, de la ora 22:00, împotriva Germaniei, la Munchen.

Președintele Macron a avut cuvinte de laudă la adresa lui N’Golo Kante, pe care îl sprijină în cursa către Balonul de Aur.

„N’Golo Kante este un jucător grozav, la fel cum este și Kylian Mbappe, și este un exemplu. Este un exemplu pentru tinerii din țara noastră. Să ne uităm la sezonul pe care Kante l-a avut alături de clubul său. Sper că va câștiga și Balonul de Aur. Sunt convins că va face o figură frumoasă și la EURO.

El și Kylian sunt și oameni buni, cu valori de muncă și unitate. Sunt loiali cluburilor de unde vin”, a declarat Macron, citat de ESPN.

Mijlocașul N’Golo Kante a fost denumit ”Jucătorul Meciului” în finala UEFA Champions League, dintre Chelsea și Manchester City, câștigată de trupa lui Tuchel, cu scorul de 1-0.

Aceeași distincție a primit-o și în partidele din semifinalele celei mai prestigioase competiții europene, disputate împotriva celor de la Real Madrid.

Atacantul lui PSG, Kylian Mbappe este favorit la câștigarea trofeului individual. Pe locul doi, se poziționează Robert Lewandowski, jucătorul celor de la Bayern Munchen. Kante se află abia pe locul trei în top.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *