(VIDEO) Trăiește „din banii rudelor” și vrea să devină premier. Promisiunile lui Șor la lansarea în campania electorală

Autor: , in Politic / 11 iunie, 2021, 17:01

Partidul Șor s-a lansat astăzi, 10 iunie, în campania electorală pentru alegerile palamentare anticipate. Liderul formațiunii a părut, tradițional, cu un discurs pe ecran. Acest lucrul nu l-a împiedicat că afirma că foarte curând va ocupa o funcție de demnitate publică, în urma scrutinului din 11 iulie.

Mai exact, acesta afirmă că ținta formațiunii sale este să obțină, după alegeri, funcția de prim-ministru.

„Partidul Șor merge în aceste alegeri pentru a câștiga și pentru a obține postul de prim-ministru al țării. Eu voi fi cel mai eficient premier din istoria țării și voi putea, timp de un an, să schimb viața oamenilor în bine. La Orhei am demonstrat că cei care au votat pentru noi și au crezut în noi trăiesc cel mai bine din țară”, a spus fostul primar de Orhei.

Printre promisiunile electorale ale lui Șor se numără fabrici și uzine de stat în cel puțin jumătate dintre raioanele republicii, venit minim garantat pentru fiecare cetățean, majorarea semnificativă a pensiilor și medicamente gratuite pentru persoanele în etate, achitarea capitalului matern și a indemnizațiilor pentru cetățenii care revin acasă.

Potrivit politicianului, aceste obiective urmează a fi atinse în primul an de guvernare.

Acesta propune alegerea directă a judecătorilor, procurorilor, șefilor poliției și instituirea curților de jurați pe lângă instanțele de judecată.

Șor afirmă că programul său se bazează pe experiența acumulată la Orhei și în alte localități unde implementează proiecte de infrastructură și programe sociale.

Amintim că Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat 17 concurenți electorali pentru alegerile din 11 iulie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X